Rood­baars­fi­let met groen­te­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 510 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C. Krieltjes schoonborstelen. Krieltjes en groente 6 min. blancheren en goed laten uitlekken. Boursin met wijn losroeren. Groenten, krieltjes, roomkaasmengsel en zout en peper naar smaak in ovenschaal door elkaar scheppen. Schotel in midden van oven in 20 min. gaar laten worden. In koekenpan boter verhitten. Vis bestrooien met zout, peper en bloem en in ca. 5 min. bruinbakken. Serveren met groenteschotel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.