Groen­testicks met ge­bak­ken aard­ap­pels

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan 3 el olie verhitten en aardappelschijfjes in 10 min. bruinbakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en groentesticks volgens gebruiksaanwijzing bakken. Intussen olijven laten uitlekken en kaasblokjes verkruimelen. Tomaten schoonmaken en in partjes snijden. Sla en tomaten mengen met dressing. Olijven en feta door aardappels scheppen en nog even doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Gebakken aardappels serveren met groentesticks en sla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.