Ge­gril­de ana­nas­spie­sen

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ananas schillen en in 8 plakken snijden. Uit elke schijf hart eraf snijden. Schijven in 4 stukken snijden. Perziken wassen, halveren, pit verwijderen en helften in 4 stukken snijden. In droge koekenpan kokos in 3 min bruin roosteren, laten afkoelen. Grill voorverwarmen. Ananas en perzikstukken aan satéprikkers rijgen. Spiesen op ovenrooster leggen en bestrooien met basterdsuiker. Spiesen in 5 min. goudbruin grillen of roosteren. Spiesen over vier borden verdelen en eventueel besprenkelen met pina colada. Bestrooien met geroosterde kokos. Serveren met roomijs.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 275 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.