Kip­fi­let met krui­di­ge to­nijn­mous­se

(41)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 41

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tonijn laten uitlekken en mengen met tomatenpuree, mayonaise, yoghurt en kruiden. Knoflook erboven uitpersen. Mousse op smaak brengen met zout en peper. Kipfilet in waaiervorm over vier borden verdelen. Tonijnmousse er opscheppen. Garneren met mespunt kruiden. Serveren met brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 12 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.