Met mos­terd be­stre­ken kar­bo­na­de en ge­bak­ken spi­na­zie

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Karbonades met zout bestrooien, vlees aan beide kanten insmeren met mosterd en bestrooien met peper. Karbonades in 2 el boter aan beide kanten aanbraden en in 15 min. goudbruin en gaar bakken. In kom dragon door crème fraîche mengen en op smaak brengen met zout en peper. In (hapjes)pan rest van boter smelten en spinazie in 8 min. laten slinken. Bestrooien met zout en peper. Spinazie in zeef laten uitlekken, over vier borden verdelen en uiringen erop leggen. Karbonades ernaast leggen en wat crème fraîche erop scheppen. Lekker met gekookte aardappels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.