Chi­ne­se spi­na­zie uit de wok

(122)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 122

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Quorn mengen met ketjap. Uien pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten en quorn 5 min. roerbakken. Ui en sambal eraan toevoegen en 2 min. roerbakken. Spinazie in delen erbij scheppen en roerbakken. Volgende deel van spinazie pas erbij doen als vorige deel is geslonken. Op smaak brengen met zout en peper. Mie over vier borden verdelen. Spinazie erop scheppen en bestrooien met sesamzaad. Lekker met emping (soort kroepoek) en koud biertje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.