Ap­pe­lyog­hurt met wal­no­ten

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Walnoten in droge koekenpan kort roosteren, laten afkoelen en grof hakken. Appelcompote in kom scheppen. Yoghurt, rozijnen en kaneel erdoor scheppen. Appelyoghurt in vier glazen schaaltjes scheppen. Bestrooien met walnoten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 7 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.