As­per­ges met gei­ten­kaas

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Asperges in 12 min. gaarkoken. In magnetron (700 watt) krieltjes 6 min. bereiden. Ovengrill voorverwarmen. Asperges op schaal leggen en kaas erboven verkruimelen. Onder hete grill 5 min. gratineren. In steelpan boter laten smelten (niet bruin laten worden). Gegratineerde asperges serveren met plakjes ham, krieltjes en gesmolten boter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.