Rood­baars­fi­let met ro­mi­ge wijn­saus

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 4

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stronkjes in stukjes snijden en in 8 min. beetgaar koken. Vis bestrooien met bloem, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en vis in 8 min. aan beide zijden bakken, voorzichtig keren. Intussen krieltjes in 4 min. gaarkoken. Crème fraîche met wijn in steelpannetje 1 min. koken, op smaak brengen met zout en peper. Kappertjes door wijnsaus roeren. Vis serveren met wijnsaus, broccoli en krieltjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 470 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.