Pen­ne met to­ma­ten­saus

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie met ui en knoflook 2 min. verhitten. Spekreepjes toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, tomatenpuree en worcestershiresaus toevoegen en gedeeltelijk afgedekt 15 min. laten sudderen. Intussen penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Penne afgieten en mengen met tomatensaus. Eventueel op smaak maken met extra worcestershiresaus. Lekker met kropsla met balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.