Kar­bo­na­des met krui­den­pu­ree

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen, in partjes snijden en in 20 min. gaarkoken. In braadpan boter verhitten en karbonades in 15 min. goudbruin bakken. Bieten verwarmen. Bieslook en peterselie fijnknippen. Kookroom verwarmen. Aardappels tot puree stampen met warme room en kruiden. Op smaak brengen met zout en peper. Karbonades bestrooien met zout en peper. Karbonades serveren met kruidenpuree en bieten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.