Gar­na­len­ra­gout met wit­brood

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sjalotten pellen en snipperen. Broccoli in kleinere roosjes verdelen. Broccoli in 4 min. beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. smoren, bloem toevoegen en tot bal roeren. Finesse toevoegen en glad roeren. Saus 2 min. zacht laten koken. Broccoli en garnalen erdoor roeren en door en door verwarmen. Brood roosteren. Saus op smaak brengen met zout en peper. Brood over vier borden verdelen. Garnalenragout erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.