Spa­ghet­ti met krui­den­room­kaas en broc­co­li­sa­la­de

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Broccoli in roosjes verdelen, stronk schillen en in stukjes snijden. Spaghetti in ruim water met zout in 10-12 min. beetgaar koken. Broccoli in andere pan in 5 min. beetgaar koken. Spek in blokjes snijden. In wok spekblokjes eerst zachtjes uitbakken, dan knapperig bruinbakken. Intussen broccoli in vergiet onder koud water afspoelen en laten uitlekken. In schaal 1-2 el citroensap met olie, zout en peper tot dressing kloppen. Broccoli erdoor scheppen. Spekblokjes uit pan nemen. In bakvet bosuitjes 2 min. roerbakken. Roomkaas, melk en citroenrasp erdoor roeren en al roerend verwarmen tot gladde saus. Spaghetti afgieten en met spekjes door saus scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met broccolisalade.

Tip:

prijs per persoon 2.10 (eind maart/april 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.