Oos­ter­se vis­spies­jes

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijg de kibbeling aan de satéstokjes en verwarm de visspiesjes 10 min. in de oven. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de Chinese mix met de knoflook 3-4 min. tot de groenten beetgaar zijn. Verdeel de rijst en de groenten over 4 kommen, leg de visspiesjes erop en giet over iedere kom 1 el chilisaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 249 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.