Bal­sa­mi­co­t­ar­taar met krui­di­ge aard­ap­pels

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan aardappels in 2 el olie in ca. 15 min. goudbruin en gaar bakken. Rest van olie loskloppen met azijn en mespunt zwarte peper. Tartaar met oliemengsel bestrijken. Grillpan verhitten. Tartaar in 8 min. bruin en vrijwel gaar grillen, halverwege baktijd omdraaien. In schaal slamelange omscheppen met dressing. Tartaar en aardappels bestrooien met zout en over vier borden verdelen. Paprikaringen op tartaar leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.