Pas­ta met ge­roos­ter­de-pa­pri­kasaus

(59)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 59

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In hapjespan kipblokjes in olie in 7 min. rondom bruinbakken. Knoflook en rode peper 1 min. meebakken. Paprikareepjes en pastasaus toevoegen en saus 7 min. zachtjes laten sudderen. Pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Pasta afgieten en met saus over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.