Ge­gril­de kal­koen met cour­get­te

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Halverwege sjalotten toevoegen. Kalkoenrepen bestrijken met 2 el olie en bestrooien met zout en peper. Rest van olie in schaal mengen met tijm, knoflook, zout en peper. Courgetteplakjes hierin omscheppen. Grillpan verhitten en kalkoenrepen in 10 min. bruin en gaar bakken. Intussen in grote koekenpan met antiaanbaklaag courgette in 5 min. aan beide kanten bruinbakken. Aardappels afgieten en met melk (of wat kookvocht) tot smeuïge puree stampen. Puree, kalkoenrepen en courgette over vier borden verdelen. Azijn over vlees druppelen.

Tip:

Prijs per persoon 2.30 (in maart 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.