Ge­vul­de kal­koen­rol­le­tjes

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • plasticfolie
  • stoompan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kalkoenschnitzels tussen twee lagen plasticfolie met deegroller iets platter slaan. Op elke schnitzel plakje ham leggen en besmeren met roomkaas. Met peper bestrooien. Vlees oprollen en vastzetten met cocktailprikkers of vastbinden met keukentouw. Krieltjes en worteltjes gemengd onderin grote stoompan of -mand leggen. Kalkoenrolletjes erop leggen. Geheel afgedekt 10 min. laten stomen. Peultjes erbij leggen en nog 5 min. laten stomen. Kalkoenrolletjes uit stoompan nemen en op vier borden leggen. Bestrooien met zout en peper. Groenten in warme schaal omscheppen met pesto, zout en peper. Groenten naast kalkoenrolletje scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.