Ge­gril­de kar­bo­na­de met pa­pri­ka en ched­dar

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tijm, 1/2 tl paprikapoeder, zout en peper door olie roeren. Karbonades met kruidenolie bestrijken en smaken 10 min. laten intrekken. Grillpan heet laten worden. Karbonades erin leggen en 5 min. grillen. Paprika's op opstaande rand van grillpan leggen en karbonades nog 5 minuten bakken. Vuur laag draaien. Op elke karbonade warme paprika en plak cheddar leggen. Kaas in nog 1-2 min. laten smelten. Karbonades op bord leggen en 1/2 tl paprikapoeder over kaas strooien. Lekker met gekookte aardappels en bloemkool.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.