Sa­la­de van ge­gril­de groen­ten met se­sam­dres­sing

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 2 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paksoihelften in pan met ruim kokend water 2 min. koken. In vergiet laten uitlekken en dan droogdeppen. In schaal paksoi, ui en paprika omscheppen met vijfkruidenpoeder en helft van wokolie. Sesamzaad in droge grillpan lichtbruin roosteren en op bord laten afkoelen. In kom rest van wokolie tot dressing roeren met sesamolie, knoflook, honing en azijn. Sesamzaad erdoor mengen en dressing op smaak brengen met zout en peper. Grillpan gloeiendheet laten worden. Groentemix 3-4 min. grillen tot groenten beetgaar zijn en licht kleuren. Groenten over twee borden verdelen en dressing erover druppelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.