Vi­ta­mi­ne­sa­la­de met gei­ten­kaas

(119)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 1 personen
3 119

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pecannoten grof hakken, in droge koekenpan kort roosteren en op bord laten afkoelen. In kom dressing kloppen van olie, sinaasappelsap, mosterd, honing en zout en peper naar smaak. Appel schoonboenen, in kwarten snijden en klokhuis verwijderen. Appel in dunne plakjes snijden. In diep bord rucola, alfalfa en helft van dressing mengen. Geitenkaas erboven verbrokkelen. Appelplakjes en noten over salade verdelen. Rest van dressing erover sprenkelen. Lekker met meergranenpistolet.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.