Var­kens­reep­jes in cham­pig­non­saus

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Vlees bestrooien met zout en peper. In braadpan boter verhitten en vlees in 4 min. omscheppend bruinbakken. Broccoli in 8 min. beetgaar koken. Ui en champignons door vlees scheppen en nog. 4 min. bakken. Allesbinder toevoegen en zachtjes koken tot gebonden saus ontstaat. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kaas door vleesmengsel roeren en nog 1 min. verwarmen. Varkensreepjes in champignonsaus serveren met broccoli en puree.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.