Zalm­sa­la­de met Ja­pan­se dres­sing

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans voorgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm bestrooien met zout en peper en even laten intrekken. In droge koekenpan sesamzaad roosteren. Dressing kloppen van citroensap, wasabipasta en 3 el olie. In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten. Zalm in 6 min. vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Dressing door sla mengen. Sla over vier borden verdelen. Zalm schuin in plakken snijden en op sla leggen. Bestrooien met sesamzaad.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 12-13

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.