Groen­te­piz­za met gor­gon­zo­la

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 770 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Pizzadeeg volgens gebruiksaanwijzing maken met 250 ml water en olie. Pizzadeeg over ingevette bakplaat verdelen. Tomato frito over pizzabodem uitstrijken. Bestrooien met kruiden, zout en peper. Groente over tomatensaus verdelen. Gorgonzola in blokjes verdelen en over pizza strooien. Pizza in 20 min. gaar en knapperig bakken. Lekker met groene salade met balsamicodressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 770 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.