Pas­ta met pe­pe­ro­ni­kip

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Kip in reepjes snijden. Kip mengen met pesto en 10 min. marineren. In droge koekenpan pijnboompitten goudbruin roosteren. Paprika's schoonmaken en in repen snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag kipfiletreepjes in 8 min. goudbruin bakken. In braadpan olie verhitten en paprika 5 min. bakken. Paprika en kip door elkaar scheppen en serveren met pasta. Bestrooien met pijnboompitten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.