Thai­se sper­zie­bo­nen­scho­tel

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Eieren in steelpannetje 7 min. koken en onder koud water afspoelen. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie met ui 2 min. zachtjes verhitten. Sperziebonen 2 min. meebakken. Tamarinde, kokosmelk en bouillontablet door bonen scheppen en aan de kook brengen. Bonen in 6 min. gaarkoken. Eieren pellen en halveren. Eieren laatste minuut meewarmen. Bonenschotel serveren met rijst. Lekker met sambal.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.