Fris­se to­ma­ten­sa­la­de met ba­si­li­cumolie

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mozzarella minimaal 10 min. in vriezer leggen. Tomaten schoonmaken, in flinterdunne plakken snijden en dakpansgewijs over vier borden verdelen. Tomaat bestrooien met zout en peper en besprenkelen met helft van olie. Basilicum grof snijden. Mozzarella grof raspen en in bergjes midden op tomaat leggen. Basilicum erover strooien en besprenkelen met rest van olie. Serveren met plakjes ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.