Rijs­te­pap met man­go

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Melk met rijst aan de kook brengen en 12 min. zachtjes laten koken. Af en toe roeren. Suiker door gare rijst roeren en laten afkoelen. Room lobbig kloppen. Mango schillen en in stukken verdelen. Grootste deel van mango met staafmixer of keukenmachine pureren. Lauwwarme rijst mengen met room en in vier schaaltjes scheppen. Mangopuree erover verdelen. Garneren met rest van mango.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.