Hang­op met lauw­war­me si­naas­ap­pel­saus

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Theedoek in vergiet leggen en yoghurt erin schenken. Theedoek boven yoghurt dichtvouwen en yoghurt in minimaal 30 min. laten uitlekken. Sinaasappels uitpersen. Sap met marmelade verhitten. Aardappelmeel losroeren met 1 el koud water. Aardappelmeel door sap roeren en laten binden. Saus laten afkoelen tot lauwwarm. Slagroom met suiker stijfkloppen. Uitgelekte yoghurt mengen met slagroom en in vier schaaltjes scheppen. Sinaasappelsaus erover schenken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.