Bie­ten­soep met boe­ren­rook­worst

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wortel, prei en bleekselderij schoonmaken en in stukjes snijden. Bieten schillen en in stukjes snijden. In soeppan 800 ml water met bouillontabletten aan de kook brengen. Groenten toevoegen en 10 min. meekoken. Oven voorverwarmen op 200 °C. Soep met staafmixer pureren. Worst in plakken snijden en 10 min. meekoken. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Soep over vier borden verdelen en garneren met lepel zure room. Serveren met warm brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.