Fruit­sa­la­de met zu­re room

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hazelnoten grofhakken en in droge koekenpan in 3 min. lichtbruin roosteren. Fruit pellen of schillen en in stukjes snijden. Stroop door fruit scheppen en mengen met zure room. Fruitsalade over vier coupes verdelen. Geroosterde hazelnoten erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.