Met moz­za­rel­la ge­vul­de to­ma­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 605 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C. Tomaten schoonmaken. Kapje van tomaten snijden en tomaten uithollen. Mozzarella in stukjes snijden. Ui snipperen. Quorn, mozzarella, ui, zout en peper mengen. Tomaten hoog opvullen met quornmengsel. Tomaten in ingevette ovenschaal in oven plaatsen en in 20 min. gaar bakken. Sla mengen met dressing. Tomaten serveren met rijst en salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.