Ker­rie­kool met sla­vin­ken

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan 2 el boter verhitten en slavinken hierin in 20 min. gaarbakken. In braadpan 2 el boter verhitten. Ui, kool en kerrie 5 min. bakken. Regelmatig keren. Rozijnen en 100 ml water door kool scheppen en 10 min. laten stoven. Koolmengsel op smaak brengen met zout en peper. Melk verwarmen, aardappels stampen en met melk en rest van boter puree maken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.