Ti­la­pia­cur­ry

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika's schoonmaken en in stukken snijden. Tilapia in repen van 3 cm snijden. In braadpan kruidenpasta 1 min. verhitten. Kokosmelk bij kruidenpasta schenken en aan de kook brengen. Paprika en tilapia door kruidenmengsel scheppen en 8 min. meewarmen, laatste 3 min. tuinerwten toevoegen. Koriander fijnknippen en over saus strooien. Op smaak brengen met zout en peper. Curry serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.