Kool­vis op roer­ge­bak­ken huts­pot

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In hoge pan aardappels in 15 min. gaarkoken. Koolvis in hittebestendige zeef of vergiet leggen en deze in pan aardappels hangen (ruim boven het water). Vis zo in 10 min. gaarstomen. Intussen olie in wok verhitten. Hutspotgroenten 5 min. roerbakken. Vuur laag draaien, mosterd erdoor roeren en groenten nog 15 min. zachtjes bakken. Vissaus volgens gebruiksaanwijzing met water bereiden. Aardappels, groenten en vis over vier borden verdelen. Saus over vis schenken.

Tip:

Hoofdgerecht met vis voor 4 personen, prijs per persoon 1.50 (in februari 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.