Ita­li­aan­se bo­nen­scho­tel

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Paprika's schoonmaken en in korte reepjes snijden. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. In hapjespan olie verhitten en ui en paprika 5 min. zachtjes roerbakken. Salamiblokjes toevoegen en 3 min. meebakken. Witte bonen met tomatensaus en paprikapoeder erdoor roeren en gerecht afgedekt door en door verwarmen. Bonenmengsel over vier borden verdelen. Sperziebonen ernaast scheppen. Brood in repen snijden en bij bonenschotel serveren.

Tip:

Hoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.10 (in februari 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.