Sho­ar­ma­taart

(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 73

Ingrediënten

Keukenspullen
  • springvorm (doorsnede 24 cm)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C. In hapjespan olie verhitten en shoarmavlees 6 min. zachtjes roerbakken. Courgette en tomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's aan beide kanten bestrijken met knoflooksaus. Ovenschaal om en om vullen met tortilla's en shoarmamengsel. Shoarmataart in 15 min. in oven warm laten worden. Dressing door sla mengen. Taart in punten snijden en over vier borden verdelen. Serveren met sla.

Tip:

Hoofdgerecht met vlees voor 4 personen, prijs per persoon 2.20 (in februari 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.