Mi­hoen­sa­la­de met ana­nas, var­kens­haas en gar­na­len

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mihoen doormidden breken en in pan met ruim kokend water 4 min. laten wellen. Mihoen in vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Varkenshaas in dunne plakjes snijden. In wok 2 el olie verhitten en vlees op hoog vuur 2 min. roerbakken. Vlees uit wok nemen en bestrooien met zout en peper. In wok mihoen 3-4 min. voorzichtig omscheppen met rest van olie, garnalen, rode peper, helft van munt, limoensap, vissaus en sojasaus. Intussen in droge koekenpan pinda's kort roosteren en op bord laten afkoelen. Mihoen over vier borden verdelen en ananasstukjes en varkenshaas erop leggen. Bestrooien met rest van munt, bosuitjes en pinda's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 590 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.