Ge­bak­ken ko­kos­ba­na­nen

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais nagerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bananen pellen, in lengte halveren en op platte schaal leggen. Bloem met behulp van zeef over beide banaankanten stuiven. Eieren in diep bord loskloppen. In ander diep bord vanillesuiker met kokos mengen. Schud het teveel aan bloem van de bananen af. Elke banaanhelft door eimengsel en vervolgens door de kokos wentelen. Olie in wok verhitten. Banaanhelften in 2 porties in 3 minuten rondom bruin frituren. Even op keukenpapier uit laten lekken. Warme bananen op vier bordjes scheppen en schep er 1 bolletje ijs naast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.