Roer­ge­bak­ken bief­stuk met groen­ten

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 2 personen
3 62

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Biefstuk in dunne plakjes snijden. In kom 1/2 el maizena losroeren met 1 el sherry. Plakjes vlees erdoor scheppen en 10 min. laten staan. In wok olie verhitten tot het gaat walmen. Vlees op hoog vuur al omscheppend in 2-3 min. bruinbakken en uit wok nemen. In bakvet gember en knoflook 30 sec. roerbakken. Ui, paprika en peultjes erdoor scheppen en 2-3 min. roerbakken. Aan groenten 2-3 el water toevoegen en afgedekt in nog 2-3 min. beetgaar laten worden. In kom rest van maizena losroeren met 2 el sherry, sojasaus, oestersaus en sesamolie. Saus en vlees door groenten scheppen en alles nog 1-2 min. doorwarmen tot saus licht gebonden is. Lekker met eiermie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.