Quorn ket­jap met noe­dels

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noedels in 2 min. gaarkoken, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Uien pellen en in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en quorn 2 min. roerbakken. Ui en roerbakmix door quorn scheppen en nog 2 min. roerbakken. Ketjap en 50 ml water bij quorn-groentemengsel schenken en 3 min. zachtjes laten pruttelen. Noedels erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Bestrooien met pinda's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.