Boe­re­no­me­let met schwar­zwal­der schin­ken

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelschijfjes in afgedekte magnetronschaal 3 min. verwarmen in magnetron (700 Watt). Uien pellen en snipperen. In grote koekenpan 1 el boter verhitten en ui in 3 min. lichtbruin bakken. Ham in reepjes snijden. Ui uit pan scheppen. In dezelfde pan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes bakken. Eieren loskloppen met 2 el water. Mix door eieren roeren en 2-3 min. laten staan. Ui door aardappels scheppen. Hamreepjes erover verdelen en geheel glad strijken. Omeletmengsel erover schenken en omelet goudbruin bakken. Sla mengen met dressing. Omelet serveren met sla.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.