Cho­co­la­de­mous­se met fram­bo­zen­saus

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 180 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
2 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Frambozen ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Port in steelpan met 200 g frambozen en suiker zachtjes verwarmen en frambozen fijnroeren. Mousse met behulp van 2 natte lepels in bolletjes verdelen over vier bordjes. Saus om mousse scheppen. Garneren met rest van frambozen en poedersuiker. Lekker met glaasje port.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.