Ci­a­bat­ti­na-toast met pa­pri­kasa­la­de

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Ciabattina's in 6 min. afbakken. Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Olijven in dunne plakjes snijden. Oven overschakelen op grill. Ciabattina's opensnijden. Broodhelften bestrijken met knoflookolie en onder grill roosteren tot ze goudbruin zijn. Beleggen met Parmaham. Paprikasalade erover verdelen. Bestrooien met versgemalen peper en garneren met olijfplakjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.