Pan­nen­koe­ken met wit­te kool

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom pannenkoekmix met water volgens gebruiksaanwijzing tot beslag roeren. In koekenpan steeds beetje olie verhitten en 8 pannenkoeken bakken. Op bord onder deksel warm houden. Intussen in wok 2 el olie verhitten en gehakt rul bakken. Kool 2 min. meebakken, 100 ml water toevoegen en kool in 5 min. gaarstoven. Ketjap, pindakaas, sambal, zout en peper naar smaak erdoor roeren. Als saus te dik wordt eventueel scheutje water toevoegen. Ovengrill voorverwarmen. Koolmengsel op een helft van elke pannenkoek scheppen. Pannenkoeken dubbelklappen en op ingevette bakplaat leggen. Kaas erover strooien en onder hete grill in 1-2 min. laten smelten.

Tip:

prijs per persoon 1.40 (in februari 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 815 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 40 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.