Chi­li met ma­ïs en cour­get­te

(65)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 65

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan helft van olie verhitten en fijngehakt al omscheppend 2-3 min. bakken. Rest van olie toevoegen, ui en courgette 1 min. meebakken. Chilipoeder, tomatenpuree en 250 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Chili afgedekt 5 min. zachtjes verwarmen, af en toe doorroeren. Inhoud van blikken kidneybonen en maïskorrels erdoor scheppen. Geheel nog 5 min. zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker met stokbrood of tacoschelpen.

Tip:

prijs per persoon 1.70 (in februari 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.