Me­di­ter­raan meer­gra­nen­brood

  • borrelhapje
  • 15 stuks
  • 175 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 3 u. 30 min. wachten
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan borrelhapje 15 stuks
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • broodbakmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pijnboompitten in droge koekenpan snel goudbruin roosteren en op bord laten afkoelen. Bakblik achtereenvolgens vullen met 250 ml water, pesto, broodmix, tomaatjes, olijven en pijnboompitten. Broodmachine inschakelen op programma voor zoet brood.

Tip:

Serveer dit mediterrane brood met wat gedroogde tomaatjes bij de borrel. Lekker met een dip van olijfolie extra vierge met fijngehakte Italiaanse kruiden, op smaak gebracht met chilipeper uit een molentje en wat zeezout.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.