Stoof­pot­je met vic­to­ria­baars

(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sinaasappels dik schillen en in plakjes snijden, vrijkomend sap opvangen. Saffraan weken in 200 ml kokend water. Bouillontablet in saffraanwater oplossen. In hapjespan olie verhitten en ui met kaneel 4 min. zachtjes fruiten. Saffraanbouillon en opgevangen sinaasappelsap erbij schenken en aan de kook brengen. Vis in 4 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. Vis in vocht leggen en plakjes sinaasappel erop leggen. Peper erboven malen. Koriander erover strooien en vis afgedekt in 10-15 min. zachtjes gaarstoven. Stoofpot eventueel bereiden of overscheppen inverwarmde tajine (schaal met puntdeksel). Lekker met couscous.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.