Zuid-Ame­ri­kaan­se chi­michur­ri­bur­ger

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom gehakt, ui, knoflook, oregano, chips, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. Hamburgers aan beide zijden met olie bestrijken. Grillpan (of koekenpan met antiaanbaklaag) verhitten en hamburgers op hoog vuur in 6-8 min. gaar en bruin bakken, halverwege keren.

Tip:

Serveer de chimichurriburgers tussen maïspistolets met ijsbergsla en salsa.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.