Au­stra­li­sche fi­ves­pi­ce­bur­ger met ap­pel

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom rundergehakt, vijfkruidenpoeder, bosui, sojasaus, zout en peper door elkaar kneden. Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen. In beide kanten van hamburgers plakje appel drukken. In koekenpan boter verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 min. aan beide zijden gaar en bruin bakken, halverwege keren.

Tip:

Serveer de fivespiceburger tussen een hard bolletje met mayonaise en rucola.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.